Om bloggen

Aktieregler.dk er et sted hvor jeg vil forsøge at samle gode råd fra nogle af de bedste aktiehandlere i historien. Derudover vil aktieregler.dk fungere som et leksikon indenfor aktiehandel og dertilhørende skatteregler.

Jeg har selv mere end 12 års erfaring som aktiv trader. Med gode erfaringer efter krakket i asien omkring 1997, hvor jeg scorede 136% på en kortsigtet investeringsforening, til den forgyldte periode op til foråret 2000, hvor jeg fx. kom til at klikke to gange på en købsknap og tjente 21.000DKK inden jeg få sekunder efter røg ud igen. (Idata, som senere gik konkurs)

Det hele gik fint indtil jeg med formue og lån røg rundt med et brag, da It boblen for alvor brast. GN Store Nord har givet mig store lærestreger, men den ondeste aktie i Danmark må nok siges at være Vestas. Pas på, pas på!

Jeg har selv lavet alle de store brølere med faldende knive og dumme håb, og kan tale med om bitter erfaring. Nogle af dem er opsummeret under de 50 gyldne regler.

Håbet er at jeg selv og ikke mindst andre kan lære af deres fejl. Med discplin kan man utroligt som det end lyder faktisk minimere sine tab radikalt, også selvom hele markedet krakker.

Se også mit aktieprogram på letinvest.dk

Pas nu på!
Thomas

Mange søger efter dig som en dygtig voksenelev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *