Investering i online computerspil

Er du fascineret af CS:GO-verdenen? Eller er du blot interesseret i at investere dine penge, hvor du sandsynligvis får en stor gevinst? CS:GO har i mange år været utroligt populært, men man har de seneste år fået øjnene op for, hvor mange penge, der kan være i spillet. De populære danske Astralis-drenge har enkeltvist tjent omkring 10 millioner kroner. Det er næppe noget alle kommer til, men om ikke andet er der penge i spillet.

Hvad er CS:GO?

CS:GO (Counter Strike:Global Offensive) er et taktisk spil, som tager spillerne gennem forskellige baner og karakterer. Man kan enten være counter terrorist eller terrorist. For counter terroristerne går det ud på at bekæmpe terroristerne samt at demontere den bombe, terroristerne har plantet. For terroristerne går det modsat ud på at bekæmpe counter terroristerne og få plantet denne bombe. Et spil kan variere meget tidsmæssigt og består af op til 30 runder.

Hver enkelt spiller bliver hele tiden ranket op eller ned baseret på, hvordan de spiller, hvor mange kampe de vinder og lignende. Man bruger forskellige våben til at bekæmpe det modsatte hold, det kan være knive og pistoler. Disse våben kan man både købe eller vinde gennem nogle forskellige kasser. Både våben og kasser er penge værd. Det fører os videre til de forskellige investeringsmuligheder, der er i CS:GO.

Hvordan investerer jeg i CS:GO?

Når man handler med aktier, køber man ejerskab i en del af en virksomhed. Det kan ende med at være en investering, hvor man får et afkast, når man sælger sin del af virksomheden. Investeringer kan også ske uden, at man køber en del af en virksomhed.

Det er blevet yderst populært at investere i computerspil som eksempelvis CS:GO. Du kan investere i enkelte online varer i CS:GO såsom våben og kasser, der kan videresælges. Man kan også vælge at spille på CS:GO-kampe. Altså betting eller odds, som man kender det fra andre sportsgrene. Der findes nogle bookmakere, der udbyder dette. Det fungerer faktisk, som man kender det fra fodboldkampe, håndboldkampe eller andre odds-spil.

Flere af de store odds-udbydere såsom UniBet og Danske Spil tilbyder dig kun at spille på de største CS:GO-kampe. Det er kampe, der er tilknyttet ligaer såsom: DreamHack, ESG Tour, ESL One og Esports Championships Series. Når man spiller på CS:GO betting, kan man både spille på, hvem der vinder turneringen, hvem der vinder kampen, men også hvem der vinder de individuelle runder – også kaldet map-indsatser. Du kan også spille på den faktiske score, sandsynligheden for at vinde dette odds, er dog meget lille. Derfor er de andre spilmuligheder mere populære. Du kan læse meget mere om CS:GO-betting på denne hjemmeside.

Hvorfor CS:GO?

Der er flere forskellige populære e-sports-spil. Flere af dem er mulige at investere penge i og tjene penge på. Så hvorfor vælge CS:GO fremfor andre e-sportsgrene? Her er det simple svar: klassikerne holder. Counter Strike blev første gang introduceret i 1998 og har været populært lige siden. CS:GO udkom i 2012, som startede noget helt nyt. I dag har spillet over 10 millioner månedlige brugere og bliver ofte omtalt som verdens mest populære computerspil.