Danske Aktier

Danske aktier er generelt lidt kedelige at handle med, specielt hvis man er daytrader. Der er så lille volumen på de fleste aktier og så små udsving, at man ofte skal være bevæbnet med ekstra meget tålmodighed. Dette er set i forhold til svenske og amerikanske aktier, hvor der er meget mere aktivitet. Vestas kan dog godt komme op på niveau med nogle af de svenske i dens volatilitet. Man kan brænde nalderne så frygteligt på den aktie, da den flyver op og ned, alt efter hvad den amerikanske regering føler for grøn energi. Og det er lidt som vinden blæser..
[wp_ad_camp_1]
På den anden side er det danske marked noget mere stabilt end mange andre markeder, og virksomheder som Novo, Danske og Mærsk, er der nok også i morgen. Det er gode solide langsigtede investeringsmuligheder bestemt.

Hvis du er til hurtige handler, masser af volumen og stor aktivitet, så prøv svenske aktier, eller prøv lykken på Nasdaq, hvor det for alvor kan gå op og ned. Husk at lukker Nasdaq i minus, så åbner de danske aktier nok også i minus. Lukker Nasdaq i plus, så stiger de danske aktier nok også dagen efter. Alle sidder og venter på Nasdaq åbner hen ad eftermiddagen. Check også futures der kan fortælle lidt om hvor vi er på vej hen. Danske aktier er i stor udstrækning underlagt, både Asien og USA, men har ikke samme aggressive væsen.

Vær forberedt på restskat