Få råd til at investere med disse 3 muligheder

For at lave penge skal man bruge penge. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og i hvert fald når det handler om investering, så er der noget om det.

Det kan godt virke en lille smule uretfærdigt, hvis man ikke føler, at man rent faktisk har penge til at kunne investere med. Men man kan naturligvis også anskaffe sig penge på andre måder og dermed skrabe sammen til en mindre sum penge, som man kan gå i gang med at investere med – og dermed forhåbentlig tjene flere penge.

Læs med her for at få 3 muligheder for, hvordan du får råd til at investere.

Lav besparelser i din hverdag

Hvis du virkelig gerne vil få skrabet nok penge sammen til, at du kan gå i gang med at investere, så er du også nødt til at lave visse besparelser i din hverdag. Disse besparelser kan for eksempel tage form af, at du ikke længere går i biografen, på restaurant eller cafe besøg og afholder dig selv fra at købe nyt tøj hjem – i hvert fald i en periode.

Hvis du sparer på sådanne ’sjove’ udgifter, burde det så absolut være muligt for dig at spare en mindre sum penge sammen, så du kan gå i gang med at investere.

Vælg den billigere variant

Der er dog også en del af vores udgifter, som vi ikke bare kan skære ud at vores liv. Det er for eksempel ikke en god ide at melde sig ud af sin a kasse, blot fordi man vil skrabe lidt penge sammen til, at man kan begynde at investere. Og det er heller ikke rigtig en mulighed ikke længere at have et mobil abonnement, fordi at vi bruger vores mobiler i dag til så forfærdelig mange ting.

Man kan dog vælge at tage den lidt billigere variant af sådanne service, som man ikke bare kan skære ud af sit liv. Vælg et billigere mobilabonnement og benyt en billig a kasse, som for eksempel ca a kasse.

På den måde kan man også hurtigt ende med at spare en hel del penge. Og samtidig føles det også bare rart ikke at bruge unødvendigt mange penge på et bestemt service, når man sagtens kan få tingene billigere.

Tag et ekstrajob (for en kort periode)

Det behøves så langt fra at være for evig tid, og et ekstra job i en kort periode kan netop være det, der gør, at man kan få skrabet en ordentlig sum penge sammen, som man kan begynde at investere i forskellige ting. Når du har fået skrabet pengene sammen (og måske også fået opbygget en lille opsparing nu du er i gang), så er der intet der afholder dig fra at sige op igen.

Prøv at finde et job, som passer ind i din hverdag. Måske du er så heldig at kunne finde et job, som du kan lave hjemmefra og selv administrerer, hvornår du bruger tid på? Eller måske er det muligt for dig at finde frem til et lille weekend job, som ikke vil komme til at gå ud over dit almindelige job i hverdagen?