Hvad skal du investere din virksomheds hårdt tjente penge i?

Når du investerer din virksomheds penge, så skal du gerne forvente et afkast som minimum er på omkring 6-7% om året. Der findes i dag mange forskellige muligheder, som du kan benytte til at investere din virksomheds penge i. På denne side, kan du læse om hvad du skal investere dine hårdt tjente penge i.

Har du og din virksomhed haft nogle gode år?

Har du og din virksomhed haft nogle profitable år? Så kan det være, at det er på tide at investere nogle af alle de penge du har tjent. Ved at investere pengene i stedet for at bruge dem, vil de fortsætte med at vokse og du vil derfor tjene endnu flere penge.

Herunder kan du få et par gode ideer til hvad du skal investere dine penge i:

Invester i aktier

Det mest populære valg, når det kommer til at investere penge, er selvfølgelig aktier. Hvis du investerer i aktier i det danske C20 indeks, så vil du typisk kunne forvente en årlig vækst i dine penge på 4-6 % om året. På vores hjemmeside, kan du læse meget mere om hvordan du handler med aktier og hvad du skal tænke over når du gør det.

Men her kommer lige et par tommelfingerregler, hvis du gerne vil handle med aktier.

  • Sæt dig altid ind i tingende før du investere
  • Lær dig selv omkring aktiemarkedet (Det kan du gøre ved at læse nogle af indlæggende på denne hjemmeside)
  • Find et godt og troværdigt sted, hvor du kan handle dine aktier
  • Læg en plan for hvad du vil investere i, hvor lang tid du vil holde på dine aktier og hvad du forventer at tjene på det

Invester i ejendomsprojekter

En ny populær måde du kan vælge at investere dine penge på, er via ejendomsinvestering. Hos Protica Invest, kan du finde spændene og profitable ejendomsprojekter som du kan investere i. Når du prøver at forøge din formue med ejendomsinvestering hos Protica Invest, så kan du udover en årlig udlodning på ca. 3-4% også få en anvisningsret til nogle af de flotte boliger som bliver bygget. Det betyder at du kan tilbyde et familiemedlem eller en anden bekendt en bolig i ejendommen.

Hvis du er interesseret i at læse mere om ejendomsinvestering, så kan du læse meget mere hos Protica Invest.

Invester i virksomheden

En god ide, hvis du har en profitabel forretning, er selvfølgelig også at investere i din egen virksomhed. Du kan eventuelt ansætte nogle nye dygtige medarbejdere, som kan hjælpe dig med at tjene endnu flere penge.

Hvis du vil have hjælp til at ansætte de helt rigtige personer til din virksomhed, så skal du tage en snak med de dygtige konsulenter fra Ballisager.

Har du ikke en virksomhed?

Hvis du ikke har en virksomhed, men stadig går og drømmer om at få en. Så er det bare om at komme i gang med starte. Hvis i er flere om at starte virksomheden, så vil det være en god ide at starte virksomheden som et APS-selskab, så i ikke hæfter for hinandens gæld. Hvis I vil starte et APS-selskab, så skal I som minimum indskyde 50.000 kroner i selskabet. Har du ikke 50.000 kr. på nuværende tidspunkt? Så kan du hos Sparxpress, låne op til 50.000 kr. i dag.

Er du interesseret i at optage et lån, så du kan komme i gang med at starte den virksomhed su altid har drømt om? Så kan du her ansøge om et lån hos Sparxpress.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentligt fået et par gode ideer til hvad du i fremtiden skal investere dine og din virksomheds hårdt tjente penge i.