SMS Lån – få hurtige penge på din bankkonto

Er du studerende, og lige har opdaget at din SU ikke er gået ind på din bankkonto, har du mulighed for at tage et sms lån. Et sms lån er nemlig vejen til at få hurtige penge på din bankkonto, og det endda uden at din bank behøver at vide noget om det. Et smslån kan dække dine udgifter indtil din SU går gennem systemet, ligesom at du også kan vælge at bruge et mobillån til forbrug. Har du en regning, som du ikke har råd til i budgettet, kan et mobillån dække dette – det kræver dog, at du dækker betalingen til dit mobillån, da det ellers er en meget dyr fornøjelse.

Står du og mangler penge sidst på måneden er smslån også den helt rigtige løsning. Typisk vil et smslån være baseret på din indtægt, og derfor ikke på hvilken formue du har – og har du ingen penge til mad, selvom dig og din kæreste skal bruge penge til mad, kan du tage et smslån.

 

Mobillån giver dig penge inden for 10 minutter

Alt efter hvilken låneudbyder du vælger at bruge, har du mulighed for at få pengene på din konto inden for 10 minutter. De fleste virksomheder har nemlig automatiseret den process det tager, for at få dig godkendt.

Når du indtaster de oplysninger du skal, om dig selv, vil det program, som virksomheden har programmeret til at godkende dit lån, afgøre om du har mulighed for at tilbagebetale lånet. Noget, som programmet særligt kigger på, er hvor mange penge du har om måneden.

Dette kaldes også for dit rådighedsbeløb. Et rådighedsbeløb er de indtægter du har om måneden, minus dine faste udgifter om måneden. Herefter vil de tage højde for at du også skal have penge til mad og andre fornøjelser.

Har du fortsat penge efter dette, vil du typisk blive godkendt til et mobillån. Har du ikke penge efter disse beregninger, vil du ikke kunne blive godkendt til et fornuftigt lån – nogle udbydere vælger at låne dig penge alligevel, men disse udbydere skal du være opmærksom på, da de lever på at ødelægge folks privatøkonomi.

Efter at du har ansøgt, og fået den kode som du skal have via din mobil, vil du få af vide om du er godkendt eller ej. Er du ikke godkendt, kan du prøve at ansøge hos andre virksomheder – bliver du godkendt, vil du kunne se frem til pengene på din konto indenfor meget kort tid.